maandag 25 juni 2012

Weck Rundglas

Weckpotten zijn voor mij een sublieme uitvinding. Je kan ze écht voor alles gebruiken: voor het inmaken van groenten, als jampot of gewoon om leuke spullen in te bewaren. Knopen, kantstrookjes, lint, kwarteleitjes  ... alles vindt z'n weg naar de potjes van Herr Weck.

een mooie avond!
@nne


dinsdag 19 juni 2012

In de polder

Een flinke wandeling door de polder, leverde de volgende sfeerbeelden opeen mooie dag!
@nne

donderdag 14 juni 2012

Give-away

Meer dan 400 volg(st)ers ... dat wil ik graag vieren met een give-away!


een "kapstokjurkje" 


met een bijpassend hartje


afgewerkt met een gehaakt boordje

iedereen kan meedoen!
laat gewoon een berichtje achter en wie een linkje zet, maakt dubbel kans.
op 1 juli wordt de winnaar bekendgemaakt.

lieve groet,
@nne

maandag 11 juni 2012

Sfeerbeelden uit de tuin

De tuin van het familiehuisje ligt er weliswaar een beetje wild bij
grassen en ander mooi "onkruid" worden gekoesterd, niet gewied
maar dat maakt dit tuintje-in-de-polder voor mij des te leuker!
Een mooie week!
@nne

donderdag 7 juni 2012

Zomerse give-away van Musje

Vanmorgen plofte hij in de bus ... de give-away die ik bij Musje gewonnen heb. En niet zomaar een give-away, maar het prachtige zomernummer van Jeanne d'Arc Living!


mooi verpakt, een lief kaartje erbij en een bedeltje van een engeltjeeen heerlijk magazine vol tuinideetjes


of voor binnen, wanneer de lente kwakkelt zo als nu.

Bedankt Musje voor deze prachtige give-away!
Liefs,
@nne

P.S. deze beelden heb ik inmiddels gepind op mijn Pinterestpagina. Benieuwd naar andere inspirerende  foto's, klik dan op het pinterestlogo bovenaan de pagina.

maandag 4 juni 2012

Brocante aan/in het water


"Gewapend" met een warme jas en paraplu vertrokken we gisteren naar de brocante- en curiosamarkt in het Zeeuws-Vlaamse Sluis. Ik had enorm uitgekegen naar deze markt, want een kennis prijsde ze aan als "leuker dan Lille". De locatie is dan ook erg mooi, zo naast het kanaal. 


Helaas viel de markt dik tegen. De kramen met leuke brocantespullen waren op één hand te tellen. Het hele evenement had meer weg van een uit de hand gelopen rommelmarkt. Tenzij je tweedehands speelgoed "Made in China", beschadigde spullen uit de Blokker (vaak nog met het etiket erop) en naar zweet ruikende kleding als curiosa beschouwt. Sommige handelaren met mooi spul mopperden niet alleen over het slechte weer (aan de vele lege kramen te zien, hadden heel wat deelnemers afgehaakt), maar ook over de rommel op de andere kramen. Kortom weinig moois, en veel "brol" zoals een Brusselse bezoeker uitriep. Heb ik iets gekocht? Nee, enkele leuke spullen prijkten al in boodschappenkarretjes of werden voor mijn neus weggekaapt. Was "Brocante aan het water" dan een "tegenslag"? Welnee, het was leuk om Sluis te 
(her-)ontdekken, we genoten van een lekkere lunch in een "Grand Café", en later van het prachtige Zeeuws-Vlaamse landschap ... ook al viel het water met bakken uit de hemel! 

Gelukkig hadden we zaterdag meer geluk met het weer. Beetje fris, af en toe wolken ... meer had ik niet nodig om te genieten van de poldertuin van het familiehuisje. De eerste rozen staan in bloei, de schermen van de vlier staan helemaal open, de koekoek en de lijster zorgden voor een achtergrondmuziekje. Gewoon heerlijk om op blote voeten door het gras te lopen, en de tuin te fotograferen.De bloemen draag ik aan jullie allemaal op ... voor de steun en de lieve woorden die ik regelmatig op mijn blogs en in m'n mailbox vind. 
Een mooie week!
@nne

P.S. ik merk net dat ik over de 400 lezers zit. Tijd dus voor een feestelijke give-away. Meer nieuws hierover in de loop van de week!