maandag 23 november 2009

Kerst in "the house of Porters"

De kerstshowrooms van de Antwerpenaar Pieter Porters zijn al jarenlang "incontournable" voor liefhebbers van binnenhuisdecoratie, barokke interieurs en dito bloemschikkunst. Ook dit jaar organiseert "the house of Porters een hemelse kerstsfeer in het statige pand aan de Kipdorpvest. Naast een reeks duurdere antieke stukken heeft Pieter Porters ook schitterende hebbedingen aan een zachte prijs in z'n collectie. De windlichtjes en de wijnkaraf in Boheems kristal die ik jaren geleden bij Porters kocht, zorgen nog altijd voor de nodige sfeer in huis!

De showroom is open van maandag tot zondag van 12.00 tot 18.30. Tijdens de nocturnes op 10 en 11 december zijn de showrooms geopend van 18.30 tot middernacht. "The house of Porters" is gevestigd aan de Kipdorpvest 44 te 2000 Antwerpen, op een boogscheut van het schitterend gerestaureerde centraal station.3 opmerkingen:

 1. Hoi Anne,

  Ik ga een kijkje nemen op de website. Alleen het doosje ziet er al prachtig uit.

  Fijne avond!

  groetjes van Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anne,

  Ik ga gelijk een kijkje nemen, dank je wel voor de tip, wij zijn dol op Antwerpen en de antiek winkels zijn er adem benemend mooi.

  Fijne avond groetjes Irma
  Ps ik heb je blog op mijn blog geplaatst bij mijn favorieten vind je dat oke??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een aandoenlijk doosje zeg....
  Ga ook even een kijkje nemen.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie. Tot gauw, @nne

Merci pour votre petit mot. A bientôt, @nne