vrijdag 1 januari 2010

Heerlijk nieuw jaar

Het is amper te vatten dat de eerste tien jaren van de eeuw alweer voorbij zijn. We genoten volop van de eerste nieuwjaarsdag én het begin van een nieuw decennium ...... met een toast op het nieuwe jaar (la vie est nulle sans bulles!)een heerlijke maaltijd, en een met liefde gedekte tafel, versierd met takken uit de tuin ...
van de oude nieuwjaarsbrieven waarop we in in een ver en grijs verleden gezwoegd hebben ...en niet te vergeten, feestelijk ingepakte olijfzeepjes voor de gasten om een mooie dag af te sluiten.

Veel liefs voor het nieuwe jaar!

9 opmerkingen:

 1. Gott Nytt år zeggen wij hier in Zweden, wat heerlijk dat je, je gasten op heerlijk en mooi verpakte zeepjes trakteerd, Wat een super lief gebaar.

  Groetjes van Bellavien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Lieve @nne,

  Mooie foto's van de toast op het nieuwe jaar. Wat zijn ze lief hé die bessen plantjes die later weer wit gaan bloeien. Ben even de naam kwijt, waarschijnlijk omdat ik maar een paar uurtjes heb geslapen vannacht. Het was bij ons een geslaagde oudejaarsviering.

  Wat ziet het heerlijk geurende presentje er prachtig en romantisch uit. Geweldig om zoiets na een geslaagde dag te mogen ontvangen, dat maakt het helemaal af.

  Lieve groet,
  Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anne, Leuk dat je even langs kwam en ik wens jou natuurlijk ook het allerbeste voor 2010. En weer een mooie blog om in het nieuwe jaar te gaan volgen.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie post met mooie foto's ik hoop op nog heel veel van dit:-)
  Al het goeds van de wereld togewenst voor het nieuwe jaar en het lijkt inderdaad nog zo kort bij het milenium.


  Lieve groet Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo @nne
  De beste wensen voor 2010
  vr groetjes Manja
  Brocante de Knotwilg

  BeantwoordenVerwijderen
 6. happy new year 2010 :) :) :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Anne,

  Leuk dat je even op mijn blog langskwam, nu heb ik jou dus ook ontdekt ! ik deel wel een aantal passies van je (brocante, kant, antiek en ja ook het lekkere eten is wel een passie hihi)
  Groetjes en voor jou natuurlijk ook de beste wensen voor dit nieuwe jaar wat voor ons ligt, hopelijk word het een mooi jaar !
  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hallo Anne.heb net je blog gevonden,en ga je volgen foto's en brocante,waaronder oud kant,dat zie ik wel zitten hoor,

  een gezond en goed blogjaar toegewenst.oma nijn

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie. Tot gauw, @nne

Merci pour votre petit mot. A bientôt, @nne