vrijdag 8 januari 2010

Schaatsen

De kerstspullen zijn ondertussen al weer een tijdje opgeborgen, maar een "winters sfeertje" is er nog steeds in huis. Op de houten kist waarin de tijdschriften bewaard worden, liggen de schaatsen die ik twee weken geleden voor een prikje kocht op de brocantemarkt in Tongeren. Niet zo mooi als de exemplaren die bijvoorbeeld op de blog van Manja of Oma Leentje verschenen, maar ik ben toch blij met m'n aankoop. Een beetje kunstsneeuw, dennetakken én de foto's van mutsjes uit een oud tijdschrift, maakt dit winters tafereel af. Ik wens jullie een heerlijk weekend!


 
 
 

10 opmerkingen:

 1. Hoi Anne,

  Je hebt een mooi stilleven van gemaakt!! Ga je zelf ook nog schaaten van het weekend?

  Lieve groet & fijn weekend!

  Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anne,

  Nou ik moet zeggen dat ik jou oude schaatsjes bijzonder mooi vind. Het is een heel sfeervol winters tafereel zo bij elkaar. En ooohh....die oude vintagefoto's met de mutsjes, ben helemaal verzot van dit soort foto's, ERG mooi!!!

  Wens je een heerlijk weekend,

  lieve groet Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke schaatsjes. Ik vind het een heerlijk nostalgisch tafereeltje!
  Fijn weekend gewenst, groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig winters tafereel !
  Fijn weekend,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief van je die verwijzing,maar jou schaatjes zijn ook prachtig hoor. Ik heb ze vorig jaar bij een kerkverkoop gekocht.
  Mijn man had zoiets van Mens moet dat nou. Ze kostte 5 euro dus daar kan je geen buil aan vallen. Tot donderdag dacht hij nog steeds maf die schaatsen aan de deur. We liepen in Groningen en gingen een brocante winkeltje in en daar hingen ,,mijn schaatsen,, 27,50 zijn mond viel open en zei een hele tijd niks meer. Ha ha dus nu vind hij het een GEWELDIG koopje. Komen die enige foto's ook uit Tongeren??? Lieve groet van Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo @nne
  Bedankt voor je mailtje
  ik had wat problemen met mijn blog
  ik had de foto,s bij picasa verwijderd
  en al mijn blog foto's waren ook verdwenen
  dus begin ik maar weer opnieuw om mijn blog
  in te richten.
  Leuk die schaatsen
  Nog een fijne (koude) zondag toegewenst
  warme groetjes van Manja
  Brocante de Knotwilg

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke blog, nu pas ontdekt. Die schaatsjes zijn geweldig! Zouden ze nog gemakkelijk te vinden zijn? Ga nu vlug wat verder neuzen.
  Liliane uit Kuringen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh hier zie ik meer foto`s,wat prachtig zeg en die oude prentjes of foto`s van de mutsjes en toch vind ik veel van vroeger mooier als nu,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Anne,
  wat leuk dat je bij mij op bezoek bent gekomen. Zo heb ik nu ook jouw blog gevonden en wat een mooi blog !!
  Dank je wel voor je medeleven. Ik kan een ander contract krijgen, maar voor een half jaar en dat vind ik veel te onzeker en een half jaar contract na een jaar contract en hard werken, vond ik eigenlijk een beetje een klap in mijn gezicht, vooral omdat er bekend is dat het budget voor komend jaar wel al goedgekeurd is. Ik heb er dus al helemaal geen zin in op deze manier en we moeten het kunnen redden met hetgeen we krijgen, maar daar houd ik je van op de hoogte op mijn blog ; ) Ik kom zeker snel weer terug om jouw blog te lezen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi wintertafereeltje hoor, oooh jammer dat ik mijn houtjes niet meer heb!

  liefs bellavien

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie. Tot gauw, @nne

Merci pour votre petit mot. A bientôt, @nne