vrijdag 5 februari 2010

Et bientôt le printemps?

Het ergste vriesweer lijkt achter de rug, maar de lentekriebels voel ik nog altijd niet. Ik heb wél de hyancintenbollen naar binnen gehaald. Weldra zullen zij  hun zoete parfum door het huis verspreiden. Een beetje kunstsneeuw over het tillandsiamos, vormt het ultieme bewijs dat de winter nog niet voorbij is ...

 

  
   


Ik wens jullie een heerlijk weekend!
@nne

8 opmerkingen:

 1. Hoi Anne, mooie plaatjes en wat zal het straks heerlijk ruiken. Ik heb ook hyacinthen staan en dat brengt echt voorjaar in huis.
  Jij ook een fijn weekend.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Anne, ook voor jou een heel fijn weekend. En inderdaad, het lijkt nog niet voorbij te zijn, volgende week weer lage temperaturen. Ik vind het allemaal prima hoor, maar begin wel een beetje te verlangen naar de tuin....
  lieve groet, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier voelde het afgelopen woensdag echt als lente maar donderdag werd dat gevoel weer weg gespoeld. Gelukkig kwam vanmiddag de zon weer te voorschijn en schijnen we een heerlijk zacht lente weekend te krijgen. Ik kijk er naar uit!
  Ik vind vooral je laatste foto erg mooi!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hello Anne! Beatiful photos! I can feel Spring spirit!
  Happy week end!
  Vale

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is buiten eens sombere dag, hier is het mistig. Dan is het altijd lekker om wat voorjaar in huis te hebben, hier staan de hyacinten ook vollop in bloei. Heerlijk die geur.
  Ik wens je een fijn weekend,
  groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alweer een blog waar lentekriebels zijn. Iedereen verlangt naar de lente. Gelukkig kunnen we het alvast in huis halen.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Et bientot, le printemps? J' espere, j' espere loin de l'hiver pour moi!!
  Is dit nog een beetje correct Frans? Ik had in ieder geval plezier er over na te denken, hihi.
  Een hele fijne zondag, Anne.
  Vele groetjes van Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Anne, het ziet er heerlijk voorjaarsachtig uit, en straks de heerlijke geur van de Hyacinten, mmm genieten. Maar het begint nu wel op te schieten,de winter is al over de helft en we zullen toch niet tot einde maart in dit weer blijven hangen, althans dat hoop ik niet. Straks weer jezelf koesteren in de warmte van de voorjaarszon, daar verlangen we zo naar.

  Lieve groet Josephine

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reactie. Tot gauw, @nne

Merci pour votre petit mot. A bientôt, @nne